Dag 13 – Highway One och San Francisco

Idag så vaknade vi upp med en underbar utsikt. Vi hade lyckats fixa rum i en liten stuga på Highway One, och eftersom det varken fanns internet eller någon som helst uppkoppling så kände man sig helt plötsligt ett med naturen. Vi hade hamnat i Gorda, en liten punkt som antagligen inte ens går att uppbringa på kartan. Tydligen så kan man se valar utanför i bukten, men några valar fick vi inte se skymten av.
sf1

sf1-7

sf1-6

sf1-5

sf1-4

sf1-3

sf1-2
Resan efter Highway One var tyvärr väldigt mulen och molnig, så dom klassiska klarblå bilderna som man hade önskat gick tyvärr inte att uppbringa. Utsikten var dock hänförande, och man kan förstå att turister vallfärdar hit.

Efter många om och men, och med tung trafik så anlände vi till vårar hotell i SF.

Eftersom vi har varit ute länge på vägen så behövde vi tvätta kläder igen, och det är så mycket roligare att tvätta kläder i USA än det är i Sverige. Varför kanske ni frågar, jo det är så att här i USA så slänger man in kläderna i tvättomaten och går sen och tar sig en bärs.
Jag hade gärna tvättat oftare om så var fallet hemma. 🙂
sf1-10

sf1-9
I morgon blir det att turista och att träffa min gamla skolkamrat Fredrik Reiz som jag inte har träffat på 25 år.
Väl mött då!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.