Bröllopsdag!

Idag så firade jag och Mia vår åttaåriga bröllopsdag. Tiden går så fort, så när Mia undrade om jag hade nått planerat så hade jag naturligtvis inte det, utan sa att vi kunde åka ut till Sundholmen som vanligt.
Sundholmen var det ställe vi gifte oss på, och det har blivit nån sorts tradition att åka ut dit och fika, gärna med jordgubbar om det finns att tillgå. Idag fanns det både jordgubbar och två busiga killar att tillgå, det fanns det minsann inte när vi gifte oss… allting gott!
sundholmen1

sundholmen1-2

sundholmen1-4

sundholmen1-5

sundholmen1-9

sundholmen1-8

sundholmen1-7

sundholmen1-6

sundholmen1-10

sundholmen1-11

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.