Navet

Idag så skippade havet och åkte till Navet…
Mja, egentligen så tog vi ett dopp på förmiddagen, men det blev i alla fall inte hel hel dag i stekande hetta som vi har haft den sista tiden. Vi åkte till Navet Science Center, vilket är ett ställe där ungar (och äldre) får handgripligen se hur saker fungerar. Det skulle vara ett kriminaltema på Navet och eftersom Fabian och Felix har varit uppslukade av Lasse-Majas detektivbyrå den senaste tiden, så passade vi på att åka ner för att leka detektiver för en dag.

Fabian och Felix tyckte att det var mycket spännande att få ta fingeravtryck, kolla i mikroskop och kolla olika skoavtryck för att se vem som möjligtvis skulle kunna vara skyldig till det mord som så lämpligt inträffat på Navet under kriminalveckan.

Det blev också en massa vattenlek och byggandes och testandes av olika konstruktioner och uppfinningar.

Här kommer en bildkavalkad från dagens besök.
navet-1

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.