Äventyr i Göteborg

Jag har pratat med killarna ett tag om att åka till Göteborg och kolla på Ostindiefararen samt att åka Paddan för att se den mytomspunna Osthyveln, där många oförsiktiga har förlorat huvudet. Min vanliga tur gjorde dock att Ostindiefararen var stängd precis den dagen då vi skulle dit, så vi siktade in oss på Paddan enbart.
Det var med spänd förväntan som vi steg ombord på båten, och det dröjde inte länge förrän dom började fråga om vi inte var framme vid osthyveln snart, och om nästa bro var Osthyveln, oavsett hur hög den var. Till slut kom den, och grabbarna tyckte att den var ascool (hur man nu kan tycka det om en bro).

Paddan

Paddan


Felix väntar på båten

Felix väntar på båten

.. och Fabian också

.. och Fabian också

Otroligt vacker dag i GBG

Otroligt vacker dag i GBG

Fabian lyssnar intresserat

Fabian lyssnar intresserat

Fabian undrar när Osthyveln kommer

Fabian undrar när Osthyveln kommer

gbg14-9

gbg14-8

gbg14-7
Efter Paddan så fick grabbarna välja restaurang och då blev det såklart ett hamburgerhak. Fabian åt med god aptit och sa efteråt: -Vilken goood mat, pappa! Det sa han för övrigt i förrgår också, då jag inte orkade laga nått vettigt och då dom fick Mamma Scans köttbullar och makaroner. Jag börjar få intrycket att dom inte har nån känsla för mat överhuvudtaget.

Socker, socker,socker!

Socker, socker,socker!

Tjohoo, skräpmat!

Tjohoo, skräpmat!


Efter det så bar det av till Alfons Åbergs Kulturhus. Vi hade bara 35 minuter innan vår parkeringstid skulle gå ut, så man blev lite chockad när man fick veta att dom ville ha 295:- för en halvtimmas lekstund. När berättade vilken kort tid vi hade på oss så prutade dom själva bort “vuxenbiljetten” och då blev det BARA 175:-
Vad gör dom om man väljer att inte betala vuxenbiljett? Tar DOM hand om barnen då?? Jag vet inte varför, men jag gick med på detta och det blev i alla fall en halvtimmas lek för kidsen. Alfons Åberghuset var litet och verkligen inte värt dom pengarna.
gbg14-14

gbg14-13

Ölpriserna var bra, men servicen urusel! Jag väntade en halvtimma och fick ingen bärs!

Ölpriserna var bra, men servicen urusel! Jag väntade en halvtimma och fick ingen bärs!


Annars hade vi en verkligt trevlig dag, och nu sover dom sött, trötta och goa.

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.