Kräftskiva med Tre Kepsar

Igår så var vi bjudna på kräftskiva hos några vänner. Det skulle bli livemusik också, och jag skulle lira gitarr. Som vanligt när det är kalas hos Christo och Karin så är det mycket musikerfolk och högt i tak, så var det också igår.
Av någon anledning så har man kommit upp i åldern där man med stil kan bära en gubbakeps. Det var jag inte ensam om att tycka vilket gjorde att alla i bandet hade keps, således kallades vi för “Tre Kepsar”
Det blev mycket god mat och vi jammade ända in på småtimmarna. Fabian och Felix tillbringade gårdagen hemma hos kusinerna, och där hade det också varit fullt upp, så det är trötta Carneskogare som har kurat ihop sig i soffan nu, nöjda och belåtna.

christoFest14-3

christoFest14-2

christoFest14

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Simons blåsning

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.