Simons blåsning

Igår så fyllde min bror Simon 45 år, vilket vi avnjöt med lite surströmming och trevligt sällskap. Hans fru, Jenny, hade dock inte tänkt avsluta firandet där. Idag så hade hon bokat plats för Simon att få prova på att blåsa glas på Limmareds glasblåseri. Simon hade ingen aning om detta utan blev glatt överraskad då han märkte var vi var på väg.
IMG_2572
Efter en del instruktioner så fick Simon köra igång. Siktet var att göra en egen skål och efter en del haffande och puffande så kunde resultatet visas upp. Efter detta så fick vi njuta av en kanonbra lunch.
Glashuset i Limmared rekommenderas verkligen!

jonah

jonah

Träff med kusinerna

High Chaparral

Cowboyfest!

Som pappa

Höstig grill-lunch

Helt galet i Brämhult!

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.