Koll på siffrorna!

Jag har länge gått och fluktat efter en Withings våg. Fördelen med den är att den mäter vikt, fettprocent och puls genom att man bara ställer sig på den. Resultatet sparas direkt via wifi till min telefon så att man kan få statistik på hur man sköter sig.

ws-50-2

För ett par dagar sedan så beställde jag hem en och har nu använt den i två dagar. Den verkar funka finfint, förutom att jag tycker att jag helt plötsligt har högre fettprocent är förväntat. Vid tidigare mätningar så har jag legat mellan 11-13% fett i kroppen, och med withings är jag uppe i 17% Vad som är korrekt vet jag inte, men det viktigaste är ju att se varåt det barkar efter ett tags användning.

Withings-appen mäter också hur många steg man tar, och man kan också tävla mot andra. För tillfället ligger jag brutalt efter Mia när det gäller steg, men jag får kämpa på.

Förkylningen som jag drabbades av verkar inte ge med sig, och det har inte blivit nån vettig träning på en hel vecka! Katastrof!

Hoppas att jag kryar på mig under påskhelgen så att jag kan köra igång igen. Beach 2015!

/jonah

jonah

jonah

Göteborgsvarvet 2018

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

UT-milen 2017

Bananpannkaka

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.