En riktig löphelg

Under påsken har jag Mia sprungit varannan dag ihop med min trogna löparkompis Linda. I torsdags spang vi 8 km, en härlig kvällsrunda över Svensgärde/Sörmarken/Hulta. I lördags tog vi en morgonrunda på Ymers 5 km spår, en ganska backig terräng så benen fick verkligen jobba. Jag fick mjölksyra i backarna, men snart så orkar jag dom! Idag tog vi också en härlig runda på Ymer, denna gång blev det 9,7 km rundan som vi gjorde om lite. Så totalt sprang vi 12 km! Väldigt kuperad terräng och mycket utmanande.
IMG_0151

IMG_0595

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

1 Comment

  • Linda Brundin

    Så duktiga vi har varit! Så skönt att få variation och springa i skogen och inte bara på osopade trottoarer. Nu kör vi!!

    6 April, 2015 at 08:38

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.