1 vecka och lång dag

Idag så har vi avverkat första veckan av vår hälsomånad. Det har gått över förväntan!

Vi har under ganska lång tid tänkt på vad vi äter, att vi inte äter överdrivet med socker och kolhydrater, utan hellre satsar på naturlig mat och naturliga smaker. Det har säkert bidragit till att övergången till superstrikt inte har varit så svår.

Idag har jag inte suttit ned sedan kl 13 fullt upp på jobbet, först lite lager och sedan ut och fota vår snygga modell Ida. Perfekt väder idag också, 14 grader och strålande sol! När jag kom hem från jobbet ville barnen vara ute och hoppa studsmatta. Efter maten gick vi en runda med Hollie för att sedan vika tvätt och för att sedan hoppa in i löparkläderna och ut på en runda. Idag blev det 7,6 km, jag var rätt trött idag efter min dag. Men jag fick ihop över 20000 steg!

Nu kör vi vidare! Häng med!

Två bilder från dagen på Ida.
150408150408-2

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.