Första löpningen på länge

Jag kan lugnt säga att jag inte är nån löpare. Jag har begåvats med en gräslig pollenallergi som gör sig påmind varje vår, precis under den tiden man är mest sugen på att komma ut och kuta. Det betyder att det löparsuget man har byggt upp under vintern snabbt krossas när man rosslar runt som en lungsjuk 90-åring redan efter nån kilometer.

Därför så är jag extra nöjd att jag, efter ett pollenbefriande regn och några strategiska puffar av inhalatorn, minsann kutade 5km idag. Visst gick det långsamt, visst såg jag säkert fånig ut i mina löpartights (Mia säger att minsann alla killar som löper har sånna), men jag sprang hela vägen.

I morgon blir det Crossfit igen. Där slipper man åtminstone ha tights.

B52C30AE-B298-4AF6-B798-9ACC6542F9D6

jonah

jonah

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.