Statistik

Eftersom jag jobbar med datorer och är ganska teknik och prylintresserad så tycker jag att det är skoj att med olika hjälpmedel kunna följa sin träning för att se om man gör framsteg, eller för att helt enkelt få ett kvitto på att man verkligen ha tränat.

Senaste tillskottet var en pulsmätare som skulle testas idag. Efter att ha kopplat ihop pulsbandet med iPhonen genom bluetooth så var det dags att ge sig iväg på en löprunda. Jag hade sett fram emot att få löpande statistik på min puls var femte minut ifrån Runkeeper, men då jag tydligen hade fingrat alldeles för mycket på inställningarna så uteblev den rapporten.

Pulsmätningen var det dock inget fel på, och från och med nu så har jag en genomsnittlig puls på 159 att slå till nästa löppass.

Undra vad jag ska skaffa för pryl nästa gång? 🙂

puls

jonah

jonah

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.