Kos dag 1 och 2

Nu har vi äntligen semester! Helt underbart! Vi bor på ett jätte fint Hotell, Atlantica Club Marmari beach på Kos. När vi anlände hit, fick vi dock inte rummet som vi hade bokat då dom hade överbokat hotellet. En natt fick vi spendera i ett litet dubbelrum där vi knappt kunde ställa ner och öppna våra resväskor. Vi var jättebesvikna….

Vi var tvungna att tjafsa en del med personalen samt personal från Fritidsresor, först erbjöd dom oss en fin middag på en italiensk restaurang, lite roligt då vi inte ens äter pasta… Sedan fick vi en dagsutflykt, men vi tackade nej då barnen både har Bamseklubb och simskola, så våra dagar är fullbokade här. Det enda vi vill är att få slappa och ha det skönt (och träna lite). Idag fick vi vårt rum och dessutom har dom uppgraderat oss till finaste rummet med havsutsikt. Helt ok. Dock har vi varit tvungna att flytta våra väskor, ej kunnat packa upp och varit allmänt irriterade. Vi förväntar oss en regäl kompensation! Hoppas det går igenom!
150722-2 150722-3 150722-4 150722 150721-2 150721-3 150721

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.