Felix första hockeyträning!

Idag var det dags för Felix första hockeyträning. Han var verkligen peppad och har sett fram emot denna dag. Kanske inte föräldrarna dock (ännu). Att sitta och frysa i en ishall kanske inte är det roligaste, men eftersom Felix vill träna så ställer vi gärna upp. Han har redan olika aktiviteter på sitt schema, med simning på lördagar och fotboll på måndagar (som har slutat för säsongen). Vi har sagt att han max får ha två aktiviteter, så hockeyn passar ju bra in nu när fotbollen har slutat.

Idag och några söndagar framåt är det “prova på”, så får vi se om han vill fortsätta. Jonah som har skridskor var med honom på isen. Tur var väl det, för det blev “bambi på hal is.” Oj vad han halkade omkring! Till slut blev han sur och sa “jag hatar hockey” men vi försökte en stund till. Efter träningen åkte vi hem till mormor för att äta lunch och då berättade Felix glatt att han var bäst i rinken och mycket bättre än pappa… haha, så lät det inte när vi åkte ifrån ishallen. Vi gör ett nytt försök nästa helg!

Jag och Felix i ishallen innan han går på rinken

Jag och Felix i ishallen innan han går på rinken

Jonah och Felix tränar

Jonah och Felix tränar

Felix kan själv

Felix kan själv

Duktiga killen

Duktiga killen

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.