Träningshelg

I helgen så deltog jag i Colting Swimcamp. Det är en helgs aktiviteter för dem som vill få lite fason på sin simning, och också få lite allmänna träningsråd från Sveriges bäste triatlet Jonas Colting.

Campen började redan på fredag eftermiddag med samling och information innan det bar av till Borås simarena. Där filmades vi så att vi skulle kunna ha något att jämföra med då allting var klart. Vi fick hands-on guidning när vi simmade, och det var en hel del som behövdes slipas till.

2

 

IMG_2744På kvällen blev det middag och genomgång innan vi åkte hem vid 22-tiden; trötta och nöjda.

På lördagen så träffades vi halv 9 på simarenan för ännu ett tufft pass. Efter ca 1.5 timmars tekniska övningar och simning så tog vi en liten paus och stack ut och löpte i omgivningarna. Det blev ca 7km löpning i både terräng och asfalt. Mycket trevligt.

1

IMG_4244

Efter det så bar det av in till stan för lunch och för att gå igenom filmerna från dagen innan. Det var väldigt intressant och tydligt att se sig själv i slow motion när man simmade, och att ha Jonas Colting och Jojje Borssén som kommenterade.

På eftermiddagen blev det ännu ett simpass, det hårdaste hittills, så man var rätt mör när man efter middagen kunde åka hem för ett glas vin vid halv tio tiden.

Sista dagen blev det återigen filmning, teori och simning innan vi, efter lunch, avslutade och tackade för oss.

 

IMG_4241
Om några veckor kommer vi att få hem den nya filmen så att vi kan jämföra våra framsteg. Då ska jag passa på att lägga ut den här på bloggen.

Kort sagt så var det en väldigt rolig, lärorik och träningsintensiv helg.

Rekommenderas verkligen!

jonah

jonah

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

1 Comment

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.