Vinterlöpning

Äntligen, efter 6 1/2 vecka kan jag springa igen! Jag har varit lite småsjuk och haft två olika virusår direkt på varandra. Först fick jag ett virus i luftrören, så jag var hes och slemmig samt hostig. När jag i stort sett var bra efter jul, fick jag ett nytt virus med förkylning. Idag är jag “bara” halvdöv på ena örat och lite snorig. Jag har verkligen längtar efter att få springa och träna så idag fick med mig Jonah ut på en 5 km runda. Vi sprang bara lite lätt, med ett 6,15 minuters tempo. Det kände väldigt bra! Hoppas bara nu att förkylningen släpper helt så jag kommer ut på mina rundor igen! Snart är det ju dags för Göteborgsvarvet 🙂

160109-1Idag fick broddarna vara på, nysnö och isigt underlag!

160109-2Jag fick också testa min födelsedagspresent, en garmin-klocka!

160109-3Ny vinteroutfitfrån topp till tå! Jag har shoppat på Sportamore-REA!

Mössa
Tröja
Vintershorts
Vintertights

160109-4Pigg och glad efter 5 km i lätt snöfall!

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.