Inför GöteborgsVarvet

Nu är det ca 3 månader kvar till GöteborgsVarvet, 21 km. Om ca två veckor ska jag springa ett seedningslopp för GöteborgsVarvet, detta för att flytta fram min startposition och seedas fram till en bättre startgrupp. Seedningsloppet är 10 km och ska springas på en flack bana på Viared. Just nu håller jag på att ladda inför detta, och tränar därför löpning varannan dag. Med minst ett långlopp i veckan (över 1 mil gärnamer), en snabb och kort sträcka (5 km) samt intervallträning. Tyvärr har det varit ganska dåligt med intervallträning på grund av dåligt väder och underlag med slask och halka. Förhoppningsvis ska vi försöka få in detta i veckan då vädret verkar bättre!
160219

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.