Tekaka

Imorgon börjar vår hälsomånad, och Felix hade som önskemål att äta favoritmaten Räkmacka som fredagsmat! Så ikväll förberedde jag och bakade tekakor till räkmackorna. Receptet kommer från Annika Sjöös bok “Paleo 30 dagar”.

2 dl mandelmjöl
0,5 dl linfrön
0,5 dl sesamfrön
0,25 dl chiafrön
1 dl melonkärnor
2 ägg
1 dl vatten
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
Salt

Sätt på ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser utom melonkärnorna och mixa i en matberedare. Häll sedan ner melonkärnorna och mixa snabbt. Klicka ut sex tekakor på en bakplåt och grädda sedan i mitten av ugnen i 10 minuter!

160331

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

Hamburgerbröd Paleo

UT-milen 2017

1 Comment

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.