Långlöpning

Dom senaste veckorna har jag och min löparkompis Linda sprungit långt en gång i veckan. Förra lördagen sprang vi 20 km, nästan en halvmara! Vi sprang från Brämhult ner mot Kype och sedan över Sjöbo till Almenäs. Därefter mot ishallen, Ramnasjön, Statsparken och mot Brämhult igen! Snabba var vi också, precis 5,59 tempo!
160409
Idag sprang vi 14 km, nästan samma tempo och ganska backigt mot Kransmossen och Gånghester. Idag regnade det dessutom och var kallt, 6 grader. Musklerna blev stela och det kändes ganska jobbigt när det regnade som mest….
160417_1

160417_2 Om sex dagar är det dags för tävling igen, UT-milen. Jag är laddad!

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.