Hotellen bokade

Här kommer en liten uppdatering om vår roadtrip som vi ska göra under sommaren 2017….

Under hela påsken har jag och Jonah slitit våra hår för att hitta bra hotell, med bra priser etc. Eftersom vi reser med barn känns det lättast att boka hemifrån och att på några av hotellen ska det finnas pool. Vi har använt oss av hotels.com för att både boka och läsa recensioner av hotellen. Dessutom har dom en bra app där vi kan samla bokningarna och ha koll när vi är på resande fot. Dessutom kan man samla 10 nätter så får man 1 bonusnatt 🙂 Vi är borta 21 nätter så det blir perfekt!

Våra stopp kommer att bli:
– Walnut Creek strax utanför San Fransisco
– Sonora Jamestown, strax innan Yosemite park
– Lone Pine, Death Valley
– Las Vegas
– Palm Springs
– San Diego
– Los Angeles
– Santa Monica
– San Simeon (Big Sur)
– San Fransisco

Flygbiljetterna är bokade och vi reser med SAS från Köpenhamn direkt till San Fransisco non-stop. Det enda som behöver bokas nu är en bil, en helikoptertur (över Grand Canyon) och biljetter till Alcatraz… kan jag säga att vi längtar!

Vi kommer att blogga som när varje dag när vi är på vår roadtrip, glöm inte att att prenumerera på bloggen så du inte missar något!

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.