UT-milen 2017

Idag var det dags för årets första lopp. Jag har tränat ganska mycket under hela vinterhalvåret med ca 3 löppass i veckan. Ett långlopp med ca 10-21 km och sedan lite blandat. Vädret kanske inte var de bästa idag,  väldigt blåsigt och kastvindar. Solen tittade fram ibland och till och med några snöflingor föll ner. Loppet gick över förväntan för mig med PB på 10 km med tiden 48:24 och jag slutade som 21:a av alla damer! Jag är verkligen mer än nöjd!

Mina killar var med och hejade på mig och tog några bilder. Min bästa löparkompis Linda sprang också loppet och blev 16:e i mål! Bra jobbat vänner! UT-milen är ett väldigt trevlig lopp med folk som hejar på en runt hela banan. Om en månad ska jag springa mitt andra Göteborgsvarv, så detta var verkligen en bra koll på hur jag ligger till träningsmässigt!

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.