Alcatraz

Nu är det precis tre månader tills vi ska besöka Alcatraz. Man kan nämligen tidigast boka båtbiljetter tre månader innan man vill besöka “The Rock”. Och man måste verkligen boka biljetter i tid. Vi vill åka dit på morgonen, då det är minst folk och vi slipper trängsel. Vi bokade igår och idag är redan första morgonturen slutsålt, helt galet!

Alcatraz är det “berömda” fängelseön som ligger utanför  San Francisco. Alcatraz var ett av världens mest rymningssäkra fängelser på grund av det kalla omgärdande vattnet med starka strömmar. Fängelset stängdes 1963 och kan idag besökas av turister. Det ska bli spännande…

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.