Göteborgsvarvet 2017

Årets roligaste lopp är till ända! Igår sprang jag Göteborgsvarvet för andra gången (läs här om förra året). Jag hade laddat med mycket vatten, då det var varmt men när vi kom fram till Slottsskogen var det lite blåsigt och runt 21 grader. Helt ok löparväder med andra ord! I år startade jag i grupp 12 och jag var med laddad och förberedd än året tidigare. Jag har sprungit många rundor mellan 15-21 km varje vecka på lördagar, så sträckan är inga problem. Dessutom har jag ju börjat styrketräna och träna Crossfit och har blivit mycket starkare.

Mina snygga shorts kommer från Powerwoman! Så sköna…


Felix ger mig en “Lycka-till-puss” innan start 🙂

När jag sprungit mina första kilometrar i Slottsskogen kände jag att jag var i väldigt bra form. jag kände att jag kunde springa snabbt och hålla ett relativt jämt tempo. Det enda som egentligen hindrade mig var att det är trångt bland alla löpare. Allt folk inte kan hålla till höger om dom vill springa långsamt eller gå, funderade jag på flera gånger under loppet…När jag närmade mig Avenyn är det ca 4 kilometer kvar, var jag fortfarande pigg men trött i benen. Då fick pannbenet gå in! Jag låg i vänsterfilen och drog på och när jag närmande mig slottsskogen, kollade jag på klockan och blev paff! Nästan 10 minuter bättre än förra året!

Jag kom i mål på tiden 01:52:16 – hela 7 minuter bättre än förra årets resultat (01:59:15). Jag känner mig stolt över mig själv!

Mina fina killar hejade på min under hela loppet!

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Kretsloppet 2017

Hofsnäs

5 pullups

UT-milen 2017

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.