Dag 1 Resan till San Francisco

Tidigt i morse kl 3.45 startade resan mot Landvetter. Vi tog sedan planet mot Köpenhamn och fick vänta där i ca 5 timmar innan vi reste direkt mot San Francisco. Vilken resa det blev, bekvämt med SAS och smidigt. Båda flighterna anlände tidigare än beräknat och killarna skötte sig exemplariskt!

Det som tog tid var, som vanligt, immigration i USA. Det blev en jobbig timma innan vi till slut kom igenom och styrde kosan mot biluthyrningen. Väl där så hämtade vi ut våran bil, och den resa som skulle ta 40 minuter tog 1:45 då vi hamnade mitt i rusningstrafiken.

Nu är vi alla otroligt trötta och skall hoppa i säng.

Äventyret fortsätter i morgon!

Mia

Mia

Alicante – Dag 9

Alicante – Dag 8

Alicante – Dag 4

Alicante – Dag 3

Alicante – Dag 1, 2

Alicante next

LEAVE A COMMENT