Dag 2 Walnut Creek till Jamestown

Igår bodde vi i Walnut Creek, som ligger ca 3,5 mil från San Franciscos flygplats. Vi kom till hotellet runt 7 tiden på kvällen så det var perfekt att bara köra en kort sträcka med tanke på att vi dygnade och sov inte mycket på flyget. Hotellet vi bodde på var ett Motel 6 hotell. Kanske inte det bästa, då det låg mellan två motorvägar och var mycket ljud! Vi var ju rätt så trötta, så det var ingen fara. Vi vaknade dock runt två-tiden och hade svårt att somna om. Vi gav upp vid fyra, då killarna fick kolla iPad och vi själva surfade runt lite. Kl 7 var vi redo för frukost som vi intog på Sunrise Bistro, en riktig amerikansk frukost med pankakor, stekt ägg och bacon. Barnen älskade det!

Vi åkte sedan tillbaka till hotellet så killarna fick bada i den lilla poolen en stund, innan vi kunde checka ut och åkte och köpte kontantkort till mobilen på AT&T.  Resan fortsatte sedan mot Sonora och Jamestown. En väldigt liten stad med Westernstil. Här bor vi på på ett motell som heter Country Inn. Här finns också en pool som killarna invigde. Det är ca 32 grader så svalka behövs!

Imorgon fortsätter vi till Yosemite national park och Tioga pass. Ska bli spännande!
Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.