Dag 10 San Diego

Då vi vaknade i morse så var det mulet och grått, så vi beslöt oss för att utforska staden lite. Först så blev vi dock tvungna att få i oss lite frukost, och åkte sonika till ett ställe som hette The Blend. Dom har “superfood” som specialité, och vi beställde två stycken acai bowls och två smoothies som vi skulle ha till frulle.

Det var verkligen ett explosion av frukter, bär och smaker. En riktig höjdarfrukost med andra ord. Ett sådant ställe skulle man ha hemma nånstans!

Därefter bar det av till San Diego Air and Space Museum. Där fanns det en massa olika historiska flygmaskiner, allt från en replika av Charles Lindbergh’s “Spirit of St. Luis” till “Appollo 13” och allt därimellan.

Testar att flyga helikopter

Fabian har landat på månen!

Vi såg också en film i 4d, dvs en 3d film där stolarna rörde sig och det fanns lufteffekter i synk med filmen. Riktigt coolt faktiskt!

Sen har det såklart blivit en del bad i poolen när vädret blev lite bättre på förmiddagen

Delar broderligt!

En “party Pina colada” till Mia

Hotellets privata strand med ångbåten i bakgrunden.

På kvällen blev det ett besök på ett ställe som verkar vara populärt bland ortsbefolkningen, La Playa Taco Shop. Där beställde vi in nya favoriten fisk-tacos. Stället är väldigt spartanskt, men maten och priset var kanon!

Grabbarna har också fått se sina första kolibris. Dom flockas i ett träd just utanför vårt hotellrum. Vi lyckades få en bild på en av dom snabba små rackarna.

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.