Kretsloppet 2017

Igår var det dags för mitt 5:e Kretslopp. Kretsloppet är en lopp i Borås, där du antingen kan springa 6km eller 10 km. Jag har alltid sprungit 10 km. Dagen startade med att jag följde med Fabian till hans hockey som började kl 8 på morgonen! Felix och Jonah åkte till simskolan. När vi kom hem ville Felix springa Kretsloppet för barn, 2 km. Så vi anmälde honom direkt och Jonah åkte mer med honom. Jag var hemma och vilade upp mig…

För Felix gick det jättebra, han sprang 2 km på 14. 34. Bra jobbat!

Efter lunch vid 14 tiden var det dags för mitt lopp.  Jag hade som mål att slå mitt rekord som jag satte i Ulricehamn i våras och komma under 48.30. Redan efter 1 km kände jag att kroppen inte svarade, jag fick kämpa för varje steg. Kretsloppet hade dessutom ändrat banan i år för att vara ett mer stadslopp och dragit om en del av sträckan. Gillade inte alls den nya sträckan.

Jag kom i mål på 49.52 så jag kom i alla fall under 50 minuter. Så trött och seg i hela kroppen. Men givetvis är jag stolt att jag klarade loppet!

Mia

Mia

Göteborgsvarvet 2018

Göteborgsvarvet 2017

5 pullups

UT-milen 2017

Fullbokade helger

Träning ger resultat

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.