Alicante – Dag 3

I natt hade våra grannar fest… pratade och stojade fram till klockan 5.30, what!? Irriterande, men vad gör man? Vi har i alla fall lokaliserat vart dom var så om dom festar i natt kommer dom få ett besök 🙂

Imorse fortsatte vi vår simträning, Mia och Fabian simmade 22 längder, dvs 550 m och Jonah simmade 1000 m. Felix fick ihop 16 längder!

Efter vår simsession badade vi lite i en av våra 4 pooler på området. Sedan åkte vi och shoppade solstol, bodyboard till killarna och en hink. Dessutom shoppade vi lite mer mat, vi är verkligen förunnade att maten är så pass billig här om man jämför med Sverige. Efter lunch gick vi till stranden och softade och lekte bland vågorna…. Helt underbart!

På kvällen lagade vi tacos till middag och kollade på en film, “Pojken med guldbyxorna”. Den bättre lördag helt enkelt!

Mia

Mia

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.