Alicante – Dag 4

I morse vaknade man upp med en gräslig ryggvärk. Det verkar som om det mest populära valet av sängar i Spanien faller någonstans mellan stenhård och skithård. När man är van hemifrån med en härlig följsam Jensens säng, så får man lida kan jag lova.

Hursomhelst så steker solen här nere, så till den milda grad att grabbarna har lyckats bränna sig trots att vi har varit flitiga med 50 solkrämen. Det betydde att vi fick åka och inhandla bad t-shirts åt dom idag.
Först blev det som vanligt några längder simning i bassängen, och alla har gjort framsteg och simmade på bra. Det ska bli intressant att se hur det ser ut när vi åker hem.

Eftermiddagen tillbringade vi på stranden där grabbarna åkte bodyboards och vi bara njöt.

Idag så provade vi en lokal restaurang till middag. Den såg inte mycket ut för världen, men dom kom in med en kalasgod paella, och en oxfile stekt till perfektion; vi blev glatt överraskade!

När vi satt och åt så spelade Spanien precis åttondelsfinal i fotbolls-VM mot Ryssland. Spanien hade bollen i princip hela tiden, men lyckades ändå ta matchen till straffar där såklart Ryssland gick och vann. Det blev oerhört tyst överallt efteråt.

Nu sitter vi på balkongen. Klockan är halv nio och det är 28 grader varmt ute. Vi kunde ha haft det värre!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.