Alicante – Dag 8

Som vanligt så inledde vi dagen med att simträna. Grabbarna har satt upp lite olika mål för simningen. Felix har blivit lovad att han skall få en Pennywise kostym (från filmen Det) som han vill ha på Halloween (killen är ute i god tid) om han simmar 30 längder (750 m) på raken innan vi åker hem, och Fabian skall simma 1000 meter har han bestämt sig, och vill då ha belöning i Fortnite pengar. Fabian går in med full frenesi, och har redan simmat 32 längder. Felix kommer att trappa upp det, och körde 16 på raken idag. Mycket bra jobbat!

Efter träningen så bar det av ner till stranden där det idag var kristallklart vatten och 30 grader i solen. Kan det bli bättre?


Vi hade planerat att åka in till Alicante och besöka borgen Santa Barbara, och på eftermiddagen bar det av. Borgen bjöd på en hisnande utsikt, och vi var oerhört glada över att vi lyckades hitta en parkering som låg ganska högt upp så att vi slapp gå så långt i den stekande värmen.

Efter det så besökte vi en tapasbar som hade fått bra betyg. Det roliga/märkliga var att man inte kunde beställa vad man ville ha, utan dom bar runt på brickor med olika tapas på, och så fick man rycka det som man tyckte såg bra ut helt enkelt. Riktigt rolig upplevelse faktiskt.


Såklart kunde vi inte lämna Alicante utan att strosa runt, shoppa lite och köpa glass. Dom har en massa “glasserior” som bjuder på underbara glassar.

I morgon så har vi bokat in oss på Crossfit Alicante för ett morgonpass… vi ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.