Alicante – Dag 9

I morse klev vi upp tidigt för att åka iväg och köra Crossfit inne i Alicante. Det är alltid roligt att åka och testa crossfit på olika ställen, eftersom alla är så välkomnande. Idag var inget undantag.

Vi blev välkomnade av huvudcoachen som inte kunde nån engelska alls, och alla andra deltagare som översatte och kom med glada tillrop hela tiden. Det gick alldeles utmärkt! Det blev ett galet svettigt pass bestående av en massa handstand walk, burpees och lunges. Jag kan lova att vi var rätt möra när vi åkte därifrån.

När vi kom hem så tog vi en sväng ner till stranden för att få lite sol och bad. Man börjar vänja sig vid att det är 30 grader och nästan lika varmt i vattnet; helt galet när det ändå är medelhavet.

På kvällen så mötte vi upp med några vänner och gick för att kolla på grönsaksmarknaden. Dom stänger av en stor väg två gånger i veckan för att ha marknad, och det finns allt möjligt krimskrams, men också en underbar samling grönsakshandlare som har allt från färska grönsaker till oliver, kött och ostar, allt till otroliga priser. Verkligen ett mecka för finsmakaren!

Nu sitter vi på balkongen med ett glas vin. Klockan är efter 10 och det är 25 grader ute.

Låt aldrig semestern ta slut!!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 8

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.