Alicante – Dag 11

Idag så var det inte vilken dag som helst; det är min och Mias bröllopsdag, och det är den tolfte i ordningen. Tänk vad tiden går fort. Alldeles nyss så var vi ju unga och snygga, och nu är vi bara snygga. Så kan det gå!

Dagern inleddes som vanligt med ett simpass, och Mia går från klarhet till klarhet och putsade sitt personbästa på kilometern med hela sex minuter och ligger nu på 28 minuter. Otroligt bra jobbat!!

På eftermiddagen så gick vi ner till stranden och hade ett par timmars sol och bad med vännerna hemifrån. Det var rejäla vågor idag, något som grabbarna älskar då de kan köra sina bodyboards.


Vi hade blivit erbjudna att vara barnfria på kvällen, och gå ut på tu man hand och fira bröllopsdagen (tack Petra och Rudi!) och det gjorde vi så gärna.

Vi gick till ett kanonställe där vi blev introducerade till den ena smaskiga tapasrätten efter den andra. Våra magar stod i alla hörn när vi kom ut därifrån. 

Då vi kom tillbaka runt 22:30 så var det 30 grader varmt ute och grabbarna var ute och spelade fotboll. Vilken underbar dag!

I morgon skall vi iväg till Santa Pola för att köra crossfit. Spännande!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 12

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

Alicante – Dag 8

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.