Alicante – Dag 12

Idag är det måndag. Dagarna har verkligen bara rullat iväg här nere, och någonstans så börjar man bäva att man skall åka hem igen.

Vi fick precis information hemifrån, och det var ösregn och hagel som det bjöds på i mängder. Inget man längtar hem till precis.

Här nere har det varit ännu en strålande dag med temperaturer runt 30 strecket. Man börjar vänja sig vid värmen nu, vilket antagligen gör att man kommer att tycka att det blir än kallare då man kommer hem.

Idag så simtränade vi som vanligt på morgonen, sen han vi bara gå upp, ta en kaffe och göra oss i ordning för nästa träningspass som skulle komma. Vi skulle testa ett nytt Crossfitställe i Santa Pola ( som ligger ca 10 minuter härifrån). Som vanligt blev vi mycket väl emottagna och fick köra ett hårt pass under glada tillrop.

Under tiden vi tränade crossfit fick killarna hänga med våra vänner i deras pool, tusen tack för all hjälp!

På eftermiddagen så blev det stranden, där grabbarna fick för sig att gräva ett hål av någon outgrundlig anledning. Allt som håller dom upptagna är bra, tyckte vi, så dom fick hållas tills hålet var ca en meter djupt. Efter det så fick dom hoppa i så grävde vi igen. Makalöst roligt för en sjuåring, en åttaåring och två tioåringar.
Hungriga av allt grävande så åkte vi och käkade underbar, kolugnsbakad pizza, och nu sitter vi helt matta på balkongen.

En bra dag, helt enkelt!

jonah

jonah

Alicante – Dag 14

Alicante – Dag 13

Alicante – Dag 11

Alicante – Dag 10

Alicante – Dag 9

Alicante – Dag 8

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.